Zlatni Prag i češki dvorci

Prag grad tisuću tornjeva i češki dvorci  8.11.-12.11.2018.

Grad stotinu zvonika, Prag. Tajanstven i lijep, srednjovjekovan i moderan, udoban je i pun iznenađenja. Kada posjetimo Prag i okolne dvorce naše se putovanje pretvara u bajku. Doživite je s nama, posjetite jednu od najljepših regija Europe i njeno srce – Zlatni Prag!

8.11. Četvrtak: Oko 20.00 polazak s dogovorenog mjesta. Vožnja autobusom turističke klase kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Češku uz povremena zaustavljanja.

9.11. Petak: Dolazak u Prag u jutarnjim satima. Slijedi panoramski obilazak grada autobusom i nakon toga pješački razgled grada s lokalnim vodičem: Mala strana koja je pravi barokni biser arhitekture, Karlov most, Starogradski trg i čuveni astrološki sat…

Slobodno vrijeme. Odlazak u Hotel 3*. Večera I Noćnje.
Prepuka za navečer, zajedničko druženje u neku od pivnica, U Fleka, Vojnik Švejk, Kozlovna..

10.11. Subota: Doručak. Nakon doručka cilj nam je posjetiti dvorac Konopište i Karlštejn. Oko 8.40. odlazak za KONOPIŠTE. Dvorac je posljednja rezidencija nadvojvode Franje Ferdinanda, a u dvorcu se može vidjeti oružarnica, kapelica, a dvorac je okružen parkom i jezerom.

Nakon razgleda, idemo za Karlštejn.

KARLŠTEJN – srednjovjekovni dvorac kojeg je izgradio Karlo IV usred šumovitih brežuljaka. Posjet prostorijama dvorca u pratnji lokalnog vodiča.

Slobodno vrijeme za obilazak gradića, za kavu i ručak.

Povratak u Prag. Slobodno vrijeme. Večera i Noćenje.
Preporuka za izaći: pubovi, vožnja Vltavom, pivnice….

11.11. Nedjelja: Doručak. Slobodan dan za vlastito otkrivanje Praga. Večera. Noćenje
Prepruka: zajedničko druženje

12.11. Ponedjeljak: Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema jednom od najljepših čeških gradova – ČEŠKY KRUMLOV koji je ujedno i jedan od najromantičnijih povijesnih gradića Češke, a smješten je iznad rijeke Vltave.

Uske uličice, trgovi, sve to izgleda poput putovanja vremeplovom u neka
davna vremena. Slobodno vrijeme za kavu ili ručak u ovom predivnom gradiću pod zaštitom UNESCO-a.

Povratak vožnjom kroz Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Zadar se očekuje u kasnim noćnim satima.

Cijena 1760 kn 

Cijena uključuje: vožnja autobusom visoke turističke klase, Hotel 3* u dvokrevetnim sobama, doručak i večeru, voditelja putovanja, obilaske prema programu i lokalnog vodiča u

Pragu, Karlštejnu I Konopištu, ulaznicu za Dvorac u Karlštejnu i za dvorac u Konopištu, PDV, organizaciju i pripreme putovanja, osnovno putno osiguranje putnika.

Cijena ne uključuje: ulaznice za ostale dvorce, muzeje, objekte koji se plaćaju, doplata za jednokrevetnu sobu 250 kn, fakultativne programe, skretanje s rute

Kalkulacija je napravljena na bazi 30 putnika

Plaćanje u mjesečnim ratama do naznačenog datuma.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.