Zlatni Prag i češki dvorci

Prag grad tisuću tornjeva i češki dvorci  8.11.-12.11.2018.

Grad stotinu zvonika, Prag. Tajanstven i lijep, srednjovjekovan i moderan, udoban je i pun iznenađenja. Kada posjetimo Prag i okolne dvorce naše se putovanje pretvara u bajku. Doživite je s nama, posjetite jednu od najljepših regija Europe i njeno srce – Zlatni Prag!

8.11. Četvrtak: Oko 20.00 polazak s dogovorenog mjesta. Vožnja autobusom turističke klase kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Češku uz povremena zaustavljanja.

9.11. Petak: Dolazak u Prag u jutarnjim satima. Slijedi panoramski obilazak grada autobusom i nakon toga pješački razgled grada s lokalnim vodičem: Mala strana koja je pravi barokni biser arhitekture, Karlov most, Starogradski trg i čuveni astrološki sat…

Slobodno vrijeme. Odlazak u Hotel 3*. Večera I Noćnje.
Prepuka za navečer, zajedničko druženje u neku od pivnica, U Fleka, Vojnik Švejk, Kozlovna..

10.11. Subota: Doručak. Nakon doručka cilj nam je posjetiti dvorac Konopište i Karlštejn. Oko 8.40. odlazak za KONOPIŠTE. Dvorac je posljednja rezidencija nadvojvode Franje Ferdinanda, a u dvorcu se može vidjeti oružarnica, kapelica, a dvorac je okružen parkom i jezerom.

Nakon razgleda, idemo za Karlštejn.

KARLŠTEJN – srednjovjekovni dvorac kojeg je izgradio Karlo IV usred šumovitih brežuljaka. Posjet prostorijama dvorca u pratnji lokalnog vodiča.

Slobodno vrijeme za obilazak gradića, za kavu i ručak.

Povratak u Prag. Slobodno vrijeme. Večera i Noćenje.
Preporuka za izaći: pubovi, vožnja Vltavom, pivnice….

11.11. Nedjelja: Doručak. Slobodan dan za vlastito otkrivanje Praga. Večera. Noćenje
Prepruka: zajedničko druženje

12.11. Ponedjeljak: Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema jednom od najljepših čeških gradova – ČEŠKY KRUMLOV koji je ujedno i jedan od najromantičnijih povijesnih gradića Češke, a smješten je iznad rijeke Vltave.

Uske uličice, trgovi, sve to izgleda poput putovanja vremeplovom u neka
davna vremena. Slobodno vrijeme za kavu ili ručak u ovom predivnom gradiću pod zaštitom UNESCO-a.

Povratak vožnjom kroz Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Zadar se očekuje u kasnim noćnim satima.

Cijena 1760 kn 

Cijena uključuje: vožnja autobusom visoke turističke klase, Hotel 3* u dvokrevetnim sobama, doručak i večeru, voditelja putovanja, obilaske prema programu i lokalnog vodiča u

Pragu, Karlštejnu I Konopištu, ulaznicu za Dvorac u Karlštejnu i za dvorac u Konopištu, PDV, organizaciju i pripreme putovanja, osnovno putno osiguranje putnika.

Cijena ne uključuje: ulaznice za ostale dvorce, muzeje, objekte koji se plaćaju, doplata za jednokrevetnu sobu 250 kn, fakultativne programe, skretanje s rute

Kalkulacija je napravljena na bazi 30 putnika

Ova cijena vrijedi samo za prijave do 15.4.2018. jer nakon tog datuma agencija ne može garantirati istu cijenu i isti hotel zbog raspoloživosti kapaciteta

Plaćanje u mjesečnim ratama do naznačenog datuma.

Travanj (220 kn, platiti do 10.4.), Svibanj (220 kn platiti do 10.5.), Lipanj ( 220 kn platiti do 10.6.) Srpanj (220 kn platiti do 10.7.), Kolovoz (220 kn platiti do 10.8)., Rujan (220 kn platiti do 10.9). Listopad 220 kn platiti do 10.10., Studeni (220 kn platiti do 2.11.2018.)

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.