Vicenza i Venecija

Putovanje iz Zadra u Vicenzu i Veneciju. 28.9. u 23.30. okupljanje putnika na dogovorenom mjestu i polagano krećemo prema Italiji uz kraća zustavljanja putem.

29.9. 2018. Dolazak u Vicenzu u jutarnjim satima. Vicenza je nekad bila malo seljačko naselje na obali rijeke, a s godinama naselje se razvilo i postalo poznato po brojnim znamentostima. Tu je kazalište Olimpyco koje se temelji na ovalnom obliku. Vicenza je grad zlatara. U Vicenzi je poznata Bazilika Palladiana, crkva Santa Corona ……Obilazak grada s lokalnim vodičem. Nakon toga slobodno vrijeme za otkrivanje grada, kupovinu. Smještaj u hotel. Noćenje

30.9. 2018. Nakon doručka i odjave iz hotela, nastavljamo putovanje prema Veneciji.  La Serenissima kako je često i nazivaju, sagrađena je na 118 otoka, ima više od 170 kanala koji su spojeni s više od 350 mostova. Obilazak grada s lokalnim vodičem: Piazza San Marco, Palazzo Ducale, Ponte di Rialto, Canal Grande, Ponte dei Sospiri, a nakon razgleda grada s lokalnim vodičem, slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Možete posjetiti otok Burano koji je poznat po čipkarstvu i šareno obojanim kućicama, otok Murano poznat po izradi staklenih predmeta, otoke Torcello, a na tom otoku su se naselili prvi stanovnici Venecije. Ostale su katedrala i crkva Svete Foške. Otok je nekad brojio 12 crkava i 16 samostana.

Oko 18.00 polazak za Zadar. Dolazak u Zadar se očekuje iza ponoći.

Cijena: 870 kn

(290 kn +290 kn+290 kn)

Plativo u mjesečnim ratama. (do 12. srpnja, do 13. kolovoza i do 14. rujna)

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom na relaciji navedenoj u programu, 1 noćenje u hotelu 3* u dvokrevetnoj sobi, osnovno putno osiguranje putnika, voditelja putovanja, lokalnog vodiča u Vicenzi i Veneciji, troškove pripreme i organizacije putovanja, ulaze u gradove, pdv prema zakonu.

Cijena ne uključuje: obroke, ulaznice za muzeje, gondole i sve znamenitosti koje se plaćaju

nadoplata za jednokrevetnu sobu: 110 kn

Cijena na bazi 35 putnika

Informacije i prijave: info@conte-adriatic.com

Prijave se primaju do 12.7. kada se uplaćuje prva rata po potpisivanju ugovora.

Available departures

Venecija, Serenissima, posjet Vicenzi, gradu zlatara. U pratnji lokalnog vodiča obići ćemo grad.
Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.