Verona, Vicenza i Padova

Verona, Vicenza i Padova 12.09 .- 15.09.2019., kako bismo rekli za svaki od njih: grad vječne ljubavi, grad zlatara i grad umjetnosti i kulture

12.09. (četvrtak) Polazak iz Zadra oko 23. 00. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz povremena zaustavljanja tokom puta.

13.09 .U jutarnjim satima dolazak u Vicenzu. Vicenza je nekad bila malo seljačko naselje na obali rijeke, a s godinama naselje se razvilo i postalo poznato po brojnim znamentostima. Tu je kazalište Olimpyco koje se temelji na ovalnom obliku. Vicenza je grad zlatara. U Vicenzi je poznata Bazilika Palladiana, crkva Santa Corona ……Obilazak grada s lokalnim vodičem.
Nakon toga slobodno vrijeme za otkrivanje grada, kupovinu. Odlazak u hotel 3*. Noćenje.

Preporuka za večeru: zajednički izlazak u neki od restorana.

14.09. Doručak. Nakon doručka, odlazak za Veronu, Verona je grad najljepše ljubavne priče svih vremena, grad poznat po velikoj ljubavi Romea i Julije. To je grad bogate povijesti, a centar grada čuvaju visoki tornjevi. To je grad kojeg je UNESCO uvrstio na popis svjetske baštine.  U pratnji lokalnog vodiča napravit ćemo obilazak grada. Otići ćemo do kuće Romea i Julije, arene, bazilike San Zeno, prošetati uz rijeku Adige ….Slobodno vrijeme . Povratak u hotel 3*. Noćenje.

Prepruka za večeru: zajednički izlazak u neki od restorana i druženje.

15.09. Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak za Padovu. Padova je grad znamenitosti, a glavna znamenitost je  Bazilika Svetog Ante Padovanskog. Također je poznata i po sveučilištu, kao i botaničkom vrtu koji spada u najstarije botaničke vrtove u Europi.

Zajednička šetnja Padovom i slobodno vrijeme. Oko 13.00 polazak za Zadar.
Dolazak u Zadar se očekuje u kasnim večernjim satima.

Cijena: 1190,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom na relaciji navedenoj u programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*, osnovno putno osiguranje putnika, voditelja putovanja, lokalnog vodiča u Veroni, lokalnog vodiča u Vicenzi, troškove pripreme i organizacije putovanja

Cijena ne uključuje: obroke, ulaznice za muzeje i sve znamenitosti koje se plaćaju

nadoplata za jednokrevetnu sobu: 250 kn

Cijena na bazi 35 putnika

Informacije i prijave: info@conte-adriatic.com

Mogućnost plaćanja u 6 rata.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.