Verona, Vicenza i Padova

Verona, Vicenza i Padova, kako bismo rekli za svaki od njih: grad vječne ljubavi, grad zlatara i grad umjetnosti i kulture
22.3.-25.3.2018.

22.3. Polazak iz Zadra oko 23.3o. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz povremena zaustavljanja tokom puta.

23.3.U jutarnjim satima dolazak u Veronu. Verona, grad najljepše ljubavne priče svih vremena, grad poznat po velikoj ljubavi Romea i Julije. To je grad bogate povijesti, a centar grada čuvaju visoki tornjevi. To je grad kojeg je UNESCO uvrstio na popis svjetske baštine.  U pratnji lokalnog vodiča napravit ćemo obilazak grada. Otići ćemo do kuće Romea i Julije, arene, bazilike San Zeno, prošetati uz rijeku Adige ….

Slobodno vrijeme za ručak i osobne sadržaje. U poslijepodnevnim satima, odlazak u hotel i smještaj. Noćenje.

24.3. Doručak. Nakon doručka odlazak za Vicenzu. Vicenza je nekad bila malo seljačko naselje na obali rijeke, a s godinama naselje se razvilo i postalo poznato po brojnim znamentostima. Tu je kazalište Olimpyco koje se temelji na ovalnom obliku. Vicenza je grad zlatara. U Vicenzi je poznata Bazilika Palladiana, crkva Santa Corona ……Obilazak grada s lokalnim vodičem.
Nakon toga slobodno vrijeme za otkrivanje grada, kupovinu. Noćenje

25.3. Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema Padovi. Padova je grad znamenitosti, a glavna znamenitost je  Bazilika Svetog Ante Padovanskog. Također je poznata i po sveučilištu, kao i botaničkom vrtu koji spada u najstarije botaničke vrtove u Europi.

Zajednička šetnja Padovom i slobodno vrijeme. Oko podne polazak za Zadar.
Dolazak u Zadar se očekuje u kasnim večernjim satima.

Cijena: 1190 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom na relaciji navedenoj u programu, 2 noćenja, osnovno putno osiguranje putnika, voditelja putovanja, lokalnog vodiča u Veroni, lokalnog vodiča u Vicenzi, troškove pripreme i organizacije putovanja

Cijena ne uključuje: obroke, ulaznice za muzeje i sve znamenitosti koje se plaćaju

nadoplata za jednokrevetnu sobu: 250 kn

Cijena na bazi 40 putnika

Informacije i prijave: info@conte-adriatic.com

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.