Venecija i Padova

Venecija, Serenissima, Dominante, neki od naziva za ovaj predivan grad.  Grad koji nije stvoren za jurnjavu, već jednostavno skinuti sat sa ruke i prepustiti se i uživati. Toliko skrivenih uličica, Venecija je priča bez kraja, doživljaj koji nikad ne prestaje ma koliko god puta ju posjetili.

18.5. 2019. polazak iz Zadra u 00.30, dolazak u Veneciju u jutarnjim satima. Uzimamo barku od Tronchetta do San Marca.Venecija je sagrađena  na 118 otoka, ima više od 170 kanala koji su spojeni s više od 350 mostova. Obilazak grada s lokalnim vodičem: Vanjski razgled Pia San Marco, Duždeva palača, most uzdaha, satni toranj, zvonik, biblioteka i prokuracije, zatim mala šetnja po Veneciji do Rialta, vidikovac – Canal Grande i nakon razgleda grada s lokalnim vodičem, slobodno vrijeme za vlastite sadržaje.

Možete posjetiti otok Burano koji je poznat po čipkarstvu i šareno obojanim kućicama, otok Murano poznat po izradi staklenih predmeta, otoke Torcello, a na tom otoku su se naselili prvi stanovnici Venecije. Ostale su katedrala i crkva Svete Foške. Otok je nekad brojio 12 crkava i 16 samostana. Oko 18.45. uzimamo barku od San Marcha do Tronchetta. Odlazk autobusom u hotel. Noćenje.

19.5. 2019. Doručak. Nakon doručka, odlazimo u Padovu, gradić koji je renesansa na sjeveru Italije. Padova je poznata po bazilici Svetog Ante, a od rimskih početaka bio je jedan od talijanskih najbogatijih gradova, a u 14. stoljeću privukao je neke od najboljih talijanskih umjetnika: Giotta, Giovanni, Donatello, Paolo Uccello i ostali….Tu je Piazza dei Signori, Piazza del Santo, poznato Sveučilište.  Slobodno vrijeme za kavu, šetnju.

Na povratku iz Padove, stajemo u neki od trgovinskih centara kako bi se iskoristilo vrijeme za kupovinu, kavu i osobne potrebe.

Dolazak u Zadar se očekuje u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi je 900,00 kn

plaćanje u 4 mjesečne rate po 225,00 kn

Cijena uključuje: vožnju autobusom visoke turističke klase, voditelja putovanja, lokalnog vodiča u Veneciji, povratnu kartu za brodić Tronchetto- San Marco – Tronchetto, taksa u Veneciji, 1 noćenje s doručkom u Hotelu  3*, osnovno putno osiguranje putnika, PDV prema zakonu, troškove organizacije i pripreme putovanja

Cijena ne uključuje: sve ono što nije navedeno u cijeni

nadoplata za jednokrevetnu sobu 150,00 kn

Kalkulacija je napravljena na bazi 35 putnikau autobusu.

prijave: info@conte-adriatic.com

gsm.+385 98 18 321 89

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.