Uskrs u Budimpešti

Budimpešta, za Uskrs od 15.4. – 17.4.2017. Cijena 880 kn. Budimpešta, grad koji zrači elegancijom, a naziva se još “kraljica Dunava”.

15.4. Subota
Polazak autobusom iz ZADRA u 00.05. Vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Po dolasku u Budimpeštu, odlazak na Gellert brdo uz fascinantan pogled na grad. Panoramsko razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Vidjet ćemo najznačajnije građevine Budimpešte. TRG HEROJA, jedan od najimpresivnijih otvorenih prostora u Budimpešti; AVENIJA ANDRASSY, najpoznatija ulica u Budimpešti; BAZILIKA SV. STJEPANA; PARLAMENT, impozantna građevina i velika turistička atrakcija koja se nalazi na obali Dunava; MARGARETIN MOST koji povezuje Budim s Peštom, drugi najstariji most u Budimpešti; BUDIMPEŠTANSKI KOLODVORI ; čuveni NEP stadion – BUDIM, dio Unescove svjetske baštine; RIBARSKA UTVRDA, izgrađena 1902. godine u neoromaničkom i neogotičkom stilu; CRKVA KRALJA MATIJE Marijina Uznesenja), 700 godina stara crkva jedan je od dragulja budimpeštanske arhitekture; LANČANI MOST iz 1849. godine; ELIZABETIN MOST.

Nakon toga odlazak u Hotel 3* i smještaj. Slobodno vrijeme za osobne programe.

Noćenje.

Predlažemo večeru u tipičnoj mađarskoj čardi uz zvuke muzike. (cijena oko 20€)

16.4.  Nedjelja
Doručak, nakon doručka slobodno vrijeme za individualne programe. šetnja strogim centrom grada i atrakcijama koje pruža tradicionalno živahno subotnje prijepodne, pješačka zona Vaci, sa brojnim dućanima i zanimljivostima, slastičarnicom Gerbaud, posjet najvećoj staroj tržnici, moguće je kušati gulaš u etno restoranu …..

Navečer predlažemo vožnju Dunavom. (cijena oko 10€)

Noćenje.

17.4. Ponedjeljak
Doručak, odlazak iz hotela. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za posjete muzejima (Nacionalni muzej, Muzeji u Kraljevskoj palači), posjet Zoološkom vrtu ili nekoj od poznatih kavana i slastičarnica. Nastavak putovanja prema Zadru. Dolazak u Zadar u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE: Prijevoz visokoturističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom puta, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u Budimpešti, lokalnog vodiča u Budimpešti, razgledavanja prema programu, osnovno putno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno povijesne spomenike i muzeje, fakultativne troškove te troškove osobnih narudžbi.

Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 150 kn

Kalkulacija je napravljena na bazi 35 putnika.

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA: prilikom prijave i potpisivanjem ugovora, plaća se prva od 3 rate. (230+330+320). Sve rate moraju biti uplaćene do 09..4. 2017.

Zbog unaprijed dogovorenih obveza, u slučaju odustajanja, možete ustupiti mjesto drugome jer nije moguće izvršiti povrat novca.

Prijave i rezervacije se primaju do 17.2.2017.
Sve informacije i rezervacije na:
email: info@conte-adriatic.com
mob. +385 98 18 321 89

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.