Trst: Dvorac Miramare i špilja Grotta Gigante

Jednodnevni izlet 17.3.2018.. do Trsta, dvorca Miramare, špilje Grotta Gigante, slobodno vrijeme za ručak, odmor i kupovinu. Oko 3.00 polazak prema Trstu. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju i dolazak u Trst oko 08.15.

Po dolasku, odlazimo u razgled jednog od najpoznatijih tršćanskih motiva – Dvorca Miramare (u prijevodu sa španjolskog „gledati more“). Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Ferdinand Maksimilijan 1860 god., a u njemu je svojevremeno često boravila i carica Sisi. Osim samog dvorca i parka, zanimljive su i šetnice koje ga okružuju i s kojih se pruža izvrstan pogled na grad, more i okolicu.

Nakon toga idemo posjetiti Gigantsku špilja ili Grotte Gigante. To je krška špilja koja je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveća turistička špilja na svijetu. Špilju je otkrio Antonio Federico Lindner 1840.godine dok je otkrivao podzemne vode u regiji.
Špilja ima velike prirodne hodnike prepune stalagmita, a najveći stalagmit iznosi 12 metara. Posjet završava kratkim prijelazom klanca gdje se nalazi maleni botanički vrt. Razgled špilje traje cotprilike sat vremena. Slijedi odlazak do grada Trsta.

U Trstu slobodno vrijeme za ručak, kupovinu i obilazak grada.

Polazak prema Zadru oko 18.15. Dolazak u Zadar se očekuje oko 23.00.

Cijena po osobi je 290 kn.

Cijena uključuje: Prijevoz visokoturističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom puta, osnovno osiguranje putnika, troškove organizacije i prodaje aranžmana, pdv u skladu sa zakonom

Cijena ne uključuje: ulaznica za Miramare 10€, ulaznica za Gotte Gigante 12€

Kalkulacija je napravljena na bazi 35 putnika

Prijave se primaju do 3.3. 2018.

Plaćanje na žiro račun firme, mogućnost plaćanja u 2 rate

UPITI I REZERVACIJE:  info@conte-adriatic.com
Mobitel: +385 98 18 321 89

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.