Riječki Karneval

Riječki Karneval, polazak iz Zadra 26.2. u 7.00., cijena 170 kn po osobi.

Krepat, me ne molat!“ – moto je koji najbolje sažima sve što Riječki karneval predstavlja! Riječki karneval je natjecanje u maštovitosti, originalnosti, duhovitosti, to je vatromet boja i oblika. Sve to rezultirat će još jednom paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i velikim brojem gledatelja iz zemlje i inozemstva….Ipak, to je Riječki Karneval!!

Polazak iz Zadra u 7.00. Usputna zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Rijeku oko 11.15. Točno u podne kreće Međunarodna karnevalska povorka. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u karnevalskim događanjima.

Defile je to riječke maškarane posebnosti koja se temelji na tradiciji, ali živi danas, pametno osmišljavajući svoje karnevalsko sutra. Riječki karneval je ponajprije lijep i raskošan. Uloženo je puno truda i besanih noći, isplaniran je svaki detalj, svaka karnevalska manifestacija. Sati i sati promišljanja, dogovaranja i djelovanja. .

Pozivamo Vas da nam se pridružite s riječkim maškaranim pozdravom u čijim četirima riječima živi sva istina Riječkog karnevala – KREPAT, MA NE MOLAT!

Sigurno se pitate što sve čini Riječki karneval?

Ponajprije ljudi u čijim žilama stoljećima kola „maškarana krv“ odnosno tradicija maškaranja koja se prenosi s koljena na koljeno. A potom i brojne tradicijske, kulturne, zabavne, sportske i druge manifestacije koje, ubačene u riječki maškarani lonac, daju jedinstvenu riječku „deliciju“. Daju brend!

Rijeka je reklo bi se stvorila svoje  jedinstveno peto godišnje doba, a ime mu je Karneval. Karneval se u Rijeci oduvijek piše velikim slovom i živi svim srcem.

Povratak iz Rijeke je predviđen oko 18.00.

Posjetimo i uživajmo u Međunarodnoj karnevalskoj povorci 26. veljače. Veliko finale.

Budi što želiš, dođi na riječki karneval!

Cijena po osobi 170 kn

Prijave na mail: info@conte-adriatic.com

Cijena uključuje: prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja, turističkog pratitelja tijekom puta, osnovno osiguranje putnika, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.