Proljeće u Sarajevu

Sarajevo u proljeće, miris behara i sarajevski parkovi, Vrelo Bosne i fijakeri i jedan divan vikend. 26.4.- 28.4.2019.

Petak: Polazak iz Zadra oko 01.30. Slijedi ugodna vožnja Hrvatskom i BIH uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima (oko osam sati). Panoramski obilazak grada i nakon toga u pratnji lokalnog vodiča obilazak grada: Baščaršija (stari sarajevski trg, povijesni i kulturni centar grada), Gradska vijećnica, Narodno kazalište… Urbanu sliku grada karakteriziraju brojni sakralni objekti, jedinstvene džamije iz bogatog osmanskog perioda katoličke i pravoslavne crkve i sinagoge te razni tragovi multietičnog življenja u samom srcu grada: Gazi-Husref begova džamija i bezistan, Crkva presvete Bogorodice, rijeka Miljacka, Kozja ćuprija, Latinska ćuprija…

Nakon razgleda slobodno vrijeme za kavu i ručak te odlazak u Hotel 3*. Noćenje

Preporuka za večeru: Pivnice, Aščinice, Celtic pub, pivnica HS gdje je svaku večer muzika, zabava….Zajedničko druženje u divnom Sarajevu.

Subota: Doručak. Nakon doručka odlazak do Sunnylanda, zabavni i tematski park na Trebeviću, a glavna atrakcija je alpine roller coaster gdje možete postići brzinu 40 km/h i možete uživati u pogledu na grad. (cijena jedne vožnje oko 2€). Dovoljno je sjesti u roller coaster i pustiti se niz tračnice, uživati u brzini i adrenalinu.

Vraćanje do centra grada, vrijeme za osobne programe. Noćenje

Preporuka za večeru i zabavu : stari dio grada, Bembaša, diskoteke…Zajedničko druženje u nekom od sarajevskih restorana, pivnica.

Nedjelja: Doručak. Odjava iz hotela i odlazimo na Vrelo Bosne, mjesta gdje izvire rijeka Bosna. Još u 19. stoljeću u novinama ga opisuju kao najljepše mjesto na svijetu, sa zrakom koji krijepi dušu, čistom rijekom i divnom alejom. Prepoznatljiv simbol su fijakeri koji već 100 godina voze alejom. U fijaker može do 5 osoba. Vožnja fijakerom traje 15 – 20 minuta. Slobodno vrijeme. Nastavak puta prema Mostaru. Razgled grada s lokalnim vodičem. Slobodno vrijeme za ručak, kupovinu i šetnju.

Polazak iz Mostara oko 18. 30.

Dolazak u Zadar se očekuje u kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje: Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja, 2 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u dvokrevetnim sobama, tursitičke takse, turističkog pratitelja tijekom puta, lokalnog vodiča u Sarajevu, ulaznicu za Vrelo Bosne, osnovno osiguranje putnika, PDV prema zakonu, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena ne uključuje: kartu za vožnju roller coasterom, sve ono što nije u cijeni

Cijena aranžmana: 790 kn (plaćanje u 4 mjesečne rate: prva rata od 190 kn + 3 rate po 200 kn )

nadoplata za jednokrevetnu sobu: 12o kn.

Plaćanje u 4 rate.

Cijena na bazi 35 putnika

Prijave i informacije: info@conte-adriatic.com

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.