Pordenone, sajam cvijeća i shopping u Portogruaru

U susret proljeću i Ortogiardino. Polazak iz Zadra 04.04.2020. u jutarnjim satima u 02.00. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju i dolazak u Pordenone oko 08: 30. Pordenone je  grad čija arhitektura privlači, a zidovi povijesnih građevina u centru grada svjedoče o gospodarski i kulturno bogatoj prošlosti grada. Izgrađen na rijeci Noncello, Pordenone je trgovao s Venecijom i  Trstom. Pordenone se i naziva oslikanim gradom, a povijesna jezgra oslikana je mnogim antičkim umjetničkim djelima na otvorenom, među kojima su i suvremene freske.
U gradu možete popiti kavu, uživati u srenjovjekovnoj arhitekturi, šetnji pješačkom zonom, uživati u freskama… Šetnja ulicom Corso Garibaldi ili Corso Vittorio Emanuelle II, su pješačka zona, puno trgovina, kafića, smješteno pod arkadama. Sajam cvijeća je udaljen 15-20 minuta pješice, tako da možete spojiti ugodno s korisnim.

Svi zaljubljenici u cvijeće će doći na svoje. Najpoznatiji sajam cvijeća u Italiji – Ortogiardino Pordenone. Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, festival kojim se slavi proljeće u Italiji.

Izložbeni prostor od 25 000 m² zatvorenih površina i 10 000 m² otvorenog prostora nudi bezbroj ideja o uređenju vrta i životnog prostora, skladu boja..

Individualni razgled i uživanje u mirisima i prirodnim ljepotama do 14:30 sati. Na sajmu se može pronaći skoro svaka biljka za kojom čeznemo, koju smo vidjeli na slikama, a nismo u živo. Razne lukovice, sjeme, pribor za vrtlarstvo I toliko toga na jednom mjestu, a samom šetnjom može se sakupiti mnoštvo ideja za uređenje naših balkona, vrtova, grediica. To nije samo sajam cvijeća, već i sajam autohtonih talijanskih delicija, od pršuta, salama, sira, meda, ulja….

Cijena: 390,00 kn (plativo u 3 mjesečne rate po 130,00 kn)
(1. rata do 25.01. 2. rata do 20.02., 3. rata do 05.03.2020.)

prijave: info@conte-adriatic.com

Izlet uključuje: prijevoz turističkim autobusom visoke klase, voditelja putovanja, osnovno putno osiguranje putnika, PDV prema zakonu, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Izlet ne uključuje: troškove osobnih narudžbi, ulaznica za sajam 6 Eura za grupu min. 20 osoba, inaće je 8€ (djeca do 12 godina ne plaćaju ulaznicu).

Garantirano putovanje, u koliko putnik ne ide, može naći zamjenu. Nema povrata novca.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.