Pordenone, sajam cvijeća i shopping u Portogruaru

Polazak iz Zadra 9.3.2019. u jutarnjim satima oko 02:30. Vožnja kroz Sloveniju I Italiju i dolazak u Pordenone oko 08: 30. Oni koji žele ostati u centru grada, autobus će ih ostaviti u
gradu tako da mogu popiti kavu, uživati u srenjovjekovnoj arhitekturi, šetnji pješačkom zonom, uživati u freskama… Šetnja ulicom Corso Garibaldi ili Corso Vittorio Emanuelle II, su pješačka zona, puno trgovina, kafića, smješteno pod arkadama. Sajam cvijeća je udaljen 15-20 minuta pješice, tako da se oni kasnije mogu pridružiti grupi.
Ostatak grupe, zaljubljenici u cvijeće, nastavljaju prema sajmu cvijeća. Kako je dan prije i 8. mart, ovo je prilika za sve žene da uživaju u cvijeću, da ugode sebi.

Svi zaljubljenici u cvijeće će doći na svoje. Najpoznatiji sajam cvijeća u Italiji – Ortogiardino Pordenone. Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, festival kojim se slavi proljeće u Italiji.

Izložbeni prostor od 25 000 m² zatvorenih površina i 10 000 m² otvorenog prostora nudi bezbroj ideja o uređenju vrta i životnog prostora, skladu boja.. Dolazak oko 09:00 sati, individualni razgled i uživanje u mirisima i prirodnim ljepotama do 14:00 sati. Na sajmu se može pronaći skoro svaka biljka za kojom čeznemo, koju smo vidjeli na slikama, a nismo u živo. Razne lukovice, sjeme, pribor za vrtlarstvo I toliko toga na jednom mjestu, a samom šetnjom može se sakupiti mnoštvo ideja za uređenje naših balkona, vrtova, grediica.

Posjet sajmu do 14.00., a nakon toga odlazimo u shopping centar Portogruaro. Slobodno vrijeme za shopping. Povratak u 18.30., a dolazak u Zadar se očekuje u kasnim večernjim satima.

Cijena: 380,00 kn (plativo u 2 mjesečne rate)

prijave: info@conte-adriatic.com

Aranžman uključuje: prijevoz turističkim autobusom visoke klase, pratitelja putovanja, osnovno putno osiguranje putnika, PDV prema zakonu, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Aranžman ne uključuje: troškove osobnih narudžbi, ulaznica za sajam 6 Eura za grupu min. 20 osoba, inaće je 8€ (djeca do 13 godina gratis).

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.