Nova godina 2019 u Sarajevu

Nova godina 2019. u Sarajevu. Kao i svake godine, Sarajevo nudi odličnu zabavu, brojna zvučna imena, a ispratiti staru godinu i ući u Novu možete na nekim od trgova, u nekim od restorana, pivnica, pubova i zabave nikad ne fali.

Nedjelja 30.12. Polazak iz Zadra oko 1.30. Slijedi ugodna vožnja Hrvatskom i BIH uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima (oko osam sati). Panoramski obilazak grada i nakon toga u pratnji lokalnog vodiča obilazak grada: Baščaršija (stari sarajevski trg, povijesni i kulturni centar grada), Gradska vijećnica, Narodno kazalište… Urbanu sliku grada karakteriziraju brojni sakralni objekti, jedinstvene džamije iz bogatog osmanskog perioda katoličke i pravoslavne crkve i sinagoge te razni tragovi multietičnog življenja u samom srcu grada: Gazi-Husref begova džamija i bezistan, Crkva presvete Bogorodice, rijeka Miljacka, Kozja ćuprija, Latinska ćuprija…

Proradila je žičara pa se tako može ići od Vijećnice do Trebevića i uživati u pogledu na grad. Vožnja traje 7 minuta.

Nakon razgleda slobodno vrijeme za kavu i ručak te odlazak u Hotel 3*. Noćenje

Preporuka za večeru: Pivnice, Aščinice, Celtic pub, Pivnica HS, Nova Bentbaša….Sarajevo ima bogat noćni život tako da si svatko može naći nešto za sebe.

Ponedjeljak 31.12. Doručak. Nakon doručka odlazak do Sunnylanda, zabavni i tematski park na Trebeviću, a glavna atrakcija je alpine roller coaster gdje možete postići brzinu 40 km/h i možete uživati u pogledu na grad. (cijena jedne vožnje oko 2€). U koliko vrijeme ne bi dozvoljavalo da odemo u Sunnyland, otišli bismo na Vrelo Bosne. Fijakeristi na najbolji način predstavljaju svoj grad. Razgled i šetnja.

Vraćanje do centra grada, vrijeme za osobne programe i pripremu za ispraćaj stare godine. Nek’ uđete sretni i veseli u Novu 2019.!!  Noćenje

Utorak 1.1.  Doručak. Odjava iz hotela i nastavak putovanja prema Mostaru. U Mostaru obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča, slobodno vrijeme u Mostaru za ručak. Nakon ručka nastavak putovanja prema Zadru. Dolazak u Zadar se očekuje u večernjim satima.

Cijena uključuje: Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja, 2 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u dvokrevetnim sobama, tursitičke takse, turističkog pratitelja tijekom puta, lokalnog vodiča u Sarajevu i Mostaru, osnovno osiguranje putnika, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena ne uključuje: ulaznice za sve ono što se naplaćuje

Cijena aranžmana: 810 kn (mogućnost plaćanja u 3 mjesečne rate, svaka rata 270 kn)

Prijave  na mail: info@conte-adriatic.com

nadoplata za jednokrevetnu sobu: 15o kn.

Cijena na bazi 35 putnika

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.