Nova godina 2019. u Beogradu

Doček Nove godiine 2019. na ulicama i trgovima Beograda ili u nekom od brojnih barova i splavova. Polazak iz Zadra 29.12. u 23.00. Vožnja kroz Hrvatsku i Srbiju uz zaustavljanja putem.

30.12. 1. dan/ Nedjelja

Dolazak u Beograd se očekuje u jutarnjim satima. Beograd je jedinstven po nonšalantnoj atmosferi i mješavini arhitektura, uvijek u pokretu, danju i noću, uz sveprisutni hedonizam u svim porama života. Uz nezaobilazne bisere poput drevnog kaštela Kalemegdana, kneževske Knez Mihajlove ulice i boemske četvrti Skadarlije, dočekat će vas i mnoštvo muzeja i galerija, restorana i tradicionalnih kavana. Panoramski razgled grada autobusom te nakon toga pješački razgled grada s lokalnim vodičem koji će najbolje dočarati kako živi europska metropola.
U koliko niste bili u Beogradu, sigurno ste čuli za Ušće, zgradu CK, SIV, Arenu, Topčider, Dedinje, Muzej 25. Maj, Kuću cvijeća, Hram sv. Save, Slaviju, Nemanjinu, Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra, Terazije, Trg republike, Parlament, Narodno pozorište, Kalemegdan.

Nakon toga, odlazak u hotel 3*. Smještaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Preporuka za večeru: odlazak u neki od beogradskih restorana na Skadarliji

31. 12.  2. dan /Ponedjeljak 

Doručak. Odlazak do Gardoš kule koja je visoka 36 m gdje se pruža pogled na Beograd. Kula na Gardošu je simbol Zemuna, grad koji se nalazi na desnoj obali (srijemskoj) Dunava, grad koji se ponosi svojom kulturnom baštinom. Nekada je Gardoš kula bila simbol moći, vidikovac i osmatračnica.

Slobodno vrijeme za osobne programe.

Priprema za doček Nove godine u nekom od brojnih barova, splavova ili trgova, a i ove godine se priprema nezaboravan ugođaj. Beograd je europska prijestolnica koja živi 24 sata.

Noćenje.

1.1. 3. dan / Utorak

Doručak. Odjava iz hotela,  šetnja gradom i uživanje u novogodišnjem Beogradu. Odlazak iz Beograda oko 14.00.

Nastavak putovanja prema Zadru. Dolazak u Zadar se očekuje u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA ZA PUTOVANJE U BEOGRAD UKLJUČUJE:
Prijevoz turističkim autobusom na relacijama navedenim u programu putovanja.
Smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* (2 noćenja s doručkom), turističku taksu, putarinu u Srbiji, pratitelja grupe, panoramski razgled autobusom, lokalnog vodiča u Beogradu,  trošak organizacije putovanja i prodaje te osnovno putno osiguranje putnika

Cijena aranžmana iznosi 1120,00 kn

Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 180,00 kn

CIJENA ARANŽMANA ZA PUTOVANJE NE UKLJUČUJE:
Skretanja s rute, osobne troškove, večere, doplatu u jednokrevetnoj sobi (180 kn)

NAČIN PLAĆANJA U 3 RATE NA ŽIRO RAČUN PO POTPISIVANJU UGOVORA
Prva rata od 380,00 kn, po potpisivanju ugovora, preostale 2 mjesečne rate od 370,00 kn se uplaćuju do 12. studenog i do 12. prosinca. Za putovanje je potrebno najmanje 35 putnika.

Prijave putnika na info@conte-adriatic.com

Prijave se primaju do 27.10.2018.

Available departures

Beograd Nova godina 2019., 3 dana iz Zadra. Dočekajte Novu godinu na nekom od trgova, splavova, restorana i užvajte u čarima Beograda za novogodišnju noć.
Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.