Najljepša Božićna priča

Najljepša Božićna priča i Grabovnica, 21.12.2019. Ove godine se očekuje više od pet milijuna svjetlećih lampica i druga brojna iznenađenja.

Cijena: 240,00 kn

Polazak iz Zadra u 06:45 h, dolazak u Zagreb oko 10.30.

Zagreb svake godine organizira sve ljepši Advent. Slobodno vrijeme u Zagrebu kako biste se prepustili uživanju, mirisu medenjaka i kuhanog vina, blagdanskog ugođaja na ulicama glavnog grada te brojnim iznenađenjima i glazbenom programu. Ugođaj na Zrinjevcu i tradicija blagdana u jednom od najljepših parkova, Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost, Advent na Griču, žive božićne jaslice na Kaptolu, advent na Strossu i još puno zanimljivih kutaka, ulica i blagdanskog ugođaja.

Polazak za Grabovnicu oko 15. 20. h. Planirani dolazak u Grabovnicu oko 16.15.
Slobodno vrijeme i samostalni razgled, više od 5 000 000 lampica i Božićna čarolija na imanju obitelji Salaj. Djed Božićnjak, jaslice, snješko, vatromet, zabavni program, veliko adventsko selo gdje možete kupiti razne suvenire i rukotvorine, svakodnevni vatromet.
Na imanju čeka bogata ugostiteljska ponuda jela i pića, slatka i slana kućica.

Polazak iz Grabovnice oko 18.30 h. Na povratku idemo posjetiti crkvu Svete Marije Magdalene u Čazmi gdje će nas vodič stručno provesti kroz crkvu i upoznati s arhitekturom i njenom poviješću.

Crkva Svete Marije Magdalene spada u grupu najljepših crkvenih građevina u Hrvatskoj.

Nakon toga, naše putovanje se nastavlja prema Zadru. Dolazak u Zadar se očekuje u kasnim večernjim satima.

Aranžman uključuje prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, osnovno putno osiguranje putnika, ulaznicu na imanje obitelji Salaj, stručnog vodiča u crkvi Sv. Marije Magdalene u Čazmi, troškove organizacije putovanja, voditelja putovanja, zakonom propisani PDV.

Aranžman ne uključuje hranu i piće.

Prijave i rezervacije na: info@conte-adriatic.com
Mob. 098/ 18 321 89

Mogućnost plaćanja u 2 puta. (12o kn +120)

Prvi dio po potpisivanju ugovora, drugi dio do 10.12.

Putovanje se realizira u koliko bude 40 prijavljenih.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.