Međugorje

Polazak iz Zadra 10.3.2018. za MEĐUGORJE  u 5.45. Kraća pauza tijekom  puta, a dolazak u Međugorje se očekuje oko 9.30. U Međugorju slobodno vrijeme za misu, za otići na brdo ukazanja, a u Međugorju ostajemo do 19.15 kada krećemo prema Zadru.

Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih svetišta na svijetu. Poznato je po ukazanju Djevice Marije, a godišnje ga posjeti više od milijun hodočasnika iz cijelog svijeta.
Međugorska ukazanja su se počela pojavljivati 1981. godine kada je grupa od šestero djece ugledala ženu sa djetetom u rukama koja ih je dozivala, no oni su se uplašili i pobjegli. Slijedećeg dana djeca su ponovo došla na brdo, a Gospa im se opet ukazala. Pričali su i molili se s njom.

Vidjelice opisuju Djevicu Mariju kao očaravajuću i blistavu duhovnu svjetlost.

Privučeni ukazanjima i porukama Blažene Djevice Marije, ljudi iz cijelog svijeta počeli su se okupljati i moliti. Do danas, Kraljica Mira je ostavila preko tisuću poruka. U početku, poruke su se pojavljivale gotovo svakodnevno.

Ovo je obilazak lijepog i svetog grada Međugorja. Međugorje je posebno mjesto koje posjećuju hodočasnici u potrazi za duhovnošću i spokojom. Međugorje je  nekad bio samo običan gradić u Bosni i Hercegovini do 1981. godine kada se skupini djece Djevica Marija ukazala na brdu.

Nakon toga, Međugorje je postalo poznato svetište.

Cijena 190 kn.

Cijena uključuje: autobus visoke turističke klase, osnovno osiguranje putnika, pdv prema Zakonu, pratitelja putovanja

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.