Jednodnevni izlet u Ljubljanu

Jednodnevni izlet u Ljubljanu, 03.03.2018. Polazak iz Zadra oko 3.3o. Dolazak u Ljubljanu oko 8.30.  Zajedno odlazimo do centra grada.  Tu je Prešernov trg, Plečnik, Tromostovje, ljubljanska pijaca koja je duša grada,…).

U centru Ljubljane su prekrasni kafići, trgovine s autohtonim slovenskim proizvodima, gradska pijaca na kojoj možete kupiti domaće proizvode, rukotvorine, a mnogi još njeguju stare zanate. Slobodno vrijeme iskoristite za šetnju pored Ljubljanice, kavu u nekom od kafića iz kojih se pruža pogled na ljubljanski dvorac. Žičara vozi do dvorca, tako da možete uživati u pogledu na grad.

Grad na rijeci Ljubljanici oduševljava uskim uličicama, povijesnim nasljeđem koje je odlično uklopljeno s modernom arhitekturom. Tu je i sjajna kuhinja, vina i ljubazni stanovnici.

U gradu čije ime znači ljubljena obavezno bi trebalo doći do mosta na kome možete zaključati svoju ljubav po ugledu na slavni Ponte Milio u Italiji. Naime, od 2011. na mostu Mesara, kako je u stvari pravo ime ovog mosta, zaljubljeni su počeli ostavljati katance s imenima i ključeve bacaju u rijeku, zbog čega ga sve češće zovu Most Ljubavi.

U centru grada ostajemo do 13.00., a nakon toga idemo u najveći trgovinski centar BTC Ljubljana

Tu su neke od trgovina: Mass, Humanic, Gap, Mango,  Tom Tailor, Fred Perry, H&M….

Polazak prema Zadru oko 18.30.

Dolazak u Zadar se očekuje oko ponoć.

Cijena 290, 00 kn. (mogućnost plaćanja u 2 puta, 150 kn +140 kn)

Cijena na bazi 40 putnika.

U cijenu je uključeno vožnja autobusom visoke turističke klase, osnovno osiguranje putnika i pratitelj putovanja.

Rezervacije i prijave se primaju do 20.2.2018. na: info@conte-adriatic.com

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.