Grotta di Silvia i Trst

Jednodnevni izlet 22.06.2019. i posjet spilji di Silvia, posjet Trstu i slobodno vrijeme za ručak, odmor i kupovinu. Oko oko 3.30 polazak s dogovorenog mjesta prema Trstu. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju i dolazak  oko 08.30. Odlazimo posjetiti spilju di Silvia koja se nalazi na pola sata udaljenosti od Trsta. Spilja se nalazi na privatnom imanju, a bogata je stalagmitima i stalaktitima. To je seosko imanje, a najzanimljivije je što do spilje idemo prikolicom koju vuče traktor, agribus tako da je to pravi seoski doživljaj.

Temperatura u spilji je od 6 – 9 C. Razgled spilje, slobodno vrijeme i nakon toga nastavljamo za Trst.

Trst je turistički grad. Grad koji je nekad zbog svojeg položaja predstavljao prozor u zapadni svijet, danas doživljavamo kao “samo” grad, dakle kao lijepu turističku destinaciju. Zbog svojeg položaja uz granicu, ali i zbog svoje lučke funkcije, Trst je mali multikulturni mozaik u kojem možete sresti ljude iz cijelog svijeta. Također, Trst je grad s mnoštvom kulturno-povijesnih spomenika. Na glavnom gradskom trgu, velikom Trgu ujedinjene Italije iz doba Habsburške monarhije, tu je Gradska vijećnica, Guvernerova palača i jedan od simbola grada, fontana Četiri kontinenta.

U Trstu slobodno vrijeme za ručak, kupovinu i obilazak grada. Najbolji sladoled je u slastičarnici Zampolli, kupovina u nekim od dućana, popiti kavu illy, sjesti u caffe degli Specchi ili  samo prošetati gradom i prisjetiti se Trsta, ali ovaj put uživajući u šetnji.

Polazak prema Zadru oko 18. 15. Dolazak u Zadar se očekuje oko 23.00.

Cijena po osobi je 350 kn. (mogućnost plaćanja u dva puta)

Cijena uključuje: Prijevoz visokoturističkim autobusom, voditelja putovanja, osnovno osiguranje putnika

Cijena ne uključuje: ulaznica za spilju – 7 € po osobi u koliko grupa broji više od 15 osoba.

UPITI I REZERVACIJE: info@conte-adriatic.com
Mobitel: +385 98 18 321 89

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.