Gardaland White Night i Verona

Gardaland i Verona od 14.06.-15.06.2019. Bijela noć i Gardaland, zabava, DJ, za odrasle i djecu, vatromet, trgovine i restorani rade cijelu noć, ipak, to je White Night – Bijela noć koja se održava samo jednom godišnje. Samo za one koji su spremni otići na jedan da, uživati u adrenalinu i opet sjesti u autobus i laganom vožnjom prema Zadru.

Polazak iz Zadra 14.06. s dogovorenog mjesta u 23.00

Lagana vožnja prema Sloveniji i Italiji uz kraća zaustavljanja.

U jutarnjim satima, subota 15.06. dolazak u Veronu koju još nazivaju i grad zaljubljenih. U Veroni je poznata (Piazza dei Signori, Piazza Bra, Arena di Verona, Casa di Giulietta, a u Veroni ostajemo do 13.00. Nakon toga odlazak u Gardaland, mjesto bezbrižne zabave kako za djecu tako i za odrasle. Tu su brojne atrakcije smještene unutar tematskih cjelina: La Valle dei Re (svijet Drevnog Egipta), I Corsari (svijet gusarskih avantura), Tunga (život u Tropskoj prašumi Afrike), Rio Bravo (Divlji zapad), Jungle Rapids (brzaci Đungle), Fuga de Atlantide (mistični svijet potopljene Atlantide),  Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Raptor, Orto Bruco, Mammut i još brojne druge atrakcije.

Boravak u Gardalandu – Magic White Night   do 23. 30.

Odlazak prema Zadru, a dolazak u Zadar se očekuje u nedjelju u jutarnjim satima.

Cijena: 470,00 kn po osobi 

U cijenu je uključeno: prijevoz turističkim autobusom, voditelj putovanja, osnovno putno osiguranje putnika,  troškovi pripreme i organizacije putovanja.

U cijenu nije uključeno: ulaznica za Gardaland  cca 30€, skretanje s rute i fakultativni program

Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 4o putnika

Informacije i rezervacije:

prijave email: info@conte-adriatic.com

mob.+ 385 98 1832189

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.