Beograd i Zemun

Putovanje u Beograd, europsku metropolu koja živi 24 h, kulturni život, odlična gastronomska ponuda, noćni život, Beograd milijunski grad kojeg turisti vole zbog opuštajuće atmosfere.

Petak: 27.4. kretanje iz Zadra oko 22.00 Putovanje se nastavlja preko Zagreba prema Beogradu uz povremena zaustavljanja. Beograd, grad koji živi noću i za kojeg kažu da ima najbolji noćni život.

SUBOTA 28.4: U jutarnjim satima dolazak u Beograd. Beograd je jedinstven po nonšalantnoj atmosferi i mješavini arhitektura, uvijek u pokretu, danju i noću, uz sveprisutni hedonizam u svim porama života. Uz nezaobilazne bisere poput drevnog kaštela Kalemegdana, kneževske Knez Mihajlove ulice i boemske četvrti Skadarlije, dočekat će vas i mnoštvo muzeja i galerija, restorana i tradicionalnih kavana. Panoramski razgled grada autobusom te nakon toga pješački razgled grada s lokalnim vodičem koji će najbolje dočarati kako živi europska metropola.
U koliko niste bili u Beogradu, sigurno ste čuli za Ušće, zgradu CK, SIV, Arenu, Topčider, Dedinje, Muzej 25. Maj, Kuću cvijeća, Hram sv. Save, Slaviju, Nemanjinu, Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra, Terazije, Trg republike, Parlament, Narodno pozorište, Kalemegdan.

Nakon toga, odlazak u hotel 3*. Smještaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Preporuka za večeru: odlazak u neki od beogradskih restorana na Skadarliji

NEDJELJA 29.4. Doručak. Odlazak u muzej automobila. Najstariji automobil je Marot-Gardon, Francuska, iz 1897. godine. U Zbirci su i francuski automobil Charron iz 1908. godine i Ford model T iz 1925. godine. Nakon toga, odlazak do Muzeja povijesti Jugoslavije i Kuće cvijeća koja predstavlja mauzolej.
Slobodno vrijeme za osobne programe

Noćenje.
Preporuka za večeru: Restoran Kafanica (nudi tradicionalnu kuhinju u etno ambijentu, teleća čorba, kiselo mlijeko, užićke pljeskavice, teletina ispod saće), Kod Papa Joe (ogromne porcije i povoljno)

PONEDJELJAK 30.4. Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do Gardoš kule koja je visoka 36 m gdje se pruža pogled na Beograd. Kula na Gardošu je simbol Zemuna, grad koji se nalazi na desnoj obali (srijemskoj) Dunava, grad koji se ponosi svojom kulturnom baštinom.

Slobodno vrijeme do 12.00.

Nastavak putovanja prema Zadru. Dolazak u Zadar se očekuje u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA ZA PUTOVANJE U BEOGRAD UKLJUČUJE:
Prijevoz turističkim autobusom na relacijama navedenim u programu putovanja.
Smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* (2 noćenja s doručkom), turističku taksu, putarinu u Srbiji, pratitelja grupe, panoramski razgled autobusom, lokalnog vodiča u Beogradu, ulaznice za muzej automobila, Kuću cvijeća, trošak organizacije putovanja i prodaje te osnovno putno osiguranje putnika.

Cijena aranžmana 1230 kn

Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 180 kn

CIJENA ARANŽMANA ZA PUTOVANJE NE UKLJUČUJE:
Skretanja s rute, osobne troškove, večere, doplatu u jednokrevetnoj sobi

NAČIN PLAĆANJA U 4 RATE NA ŽIRO RAČUN PO POTPISIVANJU UGOVORA
Prva rata od 330 kn, po potpisivanju ugovora, preostale 3 mjesečne rate od 300 kn se uplaćuju do 12. og svakog mjeseca (12. 2. 2018., 12. 3. 2018., 12. 4. 2018.). Za putovanje je potrebno najmanje 30 putnika.

Prijave putnika na info@conte-adriatic.com

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.