Beograd i Zemun

Beograd i Zemun, 21.9.-24.9.2017., cijena 990 kn. Polazak iz Zadra. Beograd, europski grad, grad u pokretu.

Četvrtak: Putovanje u 23.00 iz Zadra. Putovanje se nastavlja preko Zagreba prema Beogradu uz povremena zaustavljanja. Beograd, grad koji živi noću i za kojeg kažu da ima najbolji noćni život.

Petak: U jutarnjim satima dolazak u Beograd. Beograd je jedinstven po nonšalantnoj atmosferi i mješavini arhitektura, uvijek u pokretu, danju i noću, uz sveprisutni hedonizam u svim porama života. Uz nezaobilazne bisere poput drevnog kaštela Kalemegdana, kneževske Knez Mihajlove ulice i boemske četvrti Skadarlije, dočekat će vas i mnoštvo muzeja i galerija, restorana i tradicionalnih kavana. Panoramski razgled grada autobusom te nakon toga pješački razgled grada s lokalnim vodičem koji će najbolje dočarati kako živi europska metropola.
U koliko niste bili u Beogradu, sigurno ste čuli za Ušće, zgradu CK, SIV, Arenu, Topčider, Dedinje, Muzej 25. Maj, Kuću cvijeća, Hram sv. Save, Slaviju, Nemanjinu, Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra, Terazije, Trg republike, Parlament, Narodno pozorište, Kalemegdan.

Nakon toga, odlazak u hotel 3*. Smještaj. Slobodno vrijeme, noćenje.

Preporuka: Skadarlija (bogatstvo tradicije, umjetnosti i boemskog života)

Subota: Doručak. Dan za vlastita istraživanja Beograda.
Noćenje.

Preporuka: legendarni splavovi uz obalu Dunava, večera uz zvuk violine ili ciganske glazbe, zvuk tambure..

Nedjelja: Doručak. Nakon doručka, odlazak u Zemun, grad koji se nalazi na desnoj obali (srijemskoj) Dunava, grad koji se ponosi svojom kulturnom baštinom. Slobodno vrijeme u Zemunu. Nastavak putovanja uz kraća zaustavljanja prema Zadru.

CIJENA ARANŽMANA ZA PUTOVANJE U BEOGRAD UKLJUČUJE:
Prijevoz turističkim autobusom na relacijama navedenim u programu putovanja.
Smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* (noćenje i doručak) u Beogradu, turističku taksu. pratitelja grupe, panoramski razgled autobusom, lokalnog vodiča u Beogradu, drumarina, trošak organizacije putovanja i prodaje te osnovno putno siguranje putnika.
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 150 kn

CIJENA ARANŽMANA ZA PUTOVANJE NE UKLJUČUJE:
Skretanja s rute, osobne troškove, smještaj u jednokrevetnoj sobi doplata

NAČIN PLAĆANJA U 9 RATA NA ŽIRO RAČUN PO POTPISIVANJU UGOVORA
Prva rata od 150 kn, odmah po potpisivanju ugovora, ostalih 8 rata od 105 kn se uplaćuje do 10.og svakog mjeseca. Sve mora biti uplaćeno do 10.9.2017. Za putovanje je potrebno najmanje 40 putnika.

PRIJAVE PUTNIKA NAJKASNIJE DO 10. 2. 2017.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.