Advent u Klagenfurtu

Advent u Klagenfurtu, polazak iz Zadra 16.12. oko 02.00 s dogovorenog mjesta. Cijena 360,00 kn.

Vožnja kroz Sloveniju i uz najveće jezero Koruške – Wörthersee (koje je jedno od najvećih i najtoplijih alpskih jezera Europe) do Klagenfurta, glavnog grada austrijske pokrajine Koruške. Dolazak u Klagenfurt oko 7.15,

Uz pratnju lokalnog vodiča, prošetat ćemo trgovima Neuer Platz gdje se nalazi gradska vijećnica, a on je ujedno i najveći trg na kojem se nalazi Lindwurm, zaštitni znak grada, velika fontana iz 16.stoljeća u obliku zmaja. Vidjet ćemo i Alter Platz gdje se nalazi najstarija očuvana kuća u gradu „Haus zur Goldenen Gans“ sa kipom zlatne guske.

Zaustavljanje na Božićnom sajmu te slobodno vrijeme za individualne programe i shopping – na Alter Platzu se nalaze brojni dućani, dok je najveći shopping centar u Koruškoj City Arkaden smješten u samom centru Klagenfurta

Klagenfurt ima jednu od najljepših starogradskih jezgri u Austriji te je zbog toga već tri puta odlikovan diplomom „Europa Nostra”.

U prekrasnim renesansnim dvorištima koja zasigurno pričaju jednu svoju priču, danas možete pronaći mnogobrojne trgovine poznatih marki kao i tipične restorane.

Slobodno vrijeme možete provesti u šetnji gradom, uživanju u kavi, kuhanom vinu ili obilasku Božićnog sajma na središnjem gradskom trgu, prekrasan Adventski sajam na otvorenom ili jednostavno u shoppingu.

U koliko želite, imat će te vremena posjetiti i Minimundus, zabavni svijet u malom, zabavni park minijatura. Ovdje je postavljeno 170 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta. Izgradili su ga profesionalni graditelji modela i visoka tehnička učilišta od izvornih materijala. Najveći je model Bazilike Sv. Petra u Rimu, a najviši CN tornja iz Toronta.

Posjetite Božićni sajam, probajte kuhano vino i slastice, provedite jedan dan u Klagenfurtu.

Polazak prema Zadru je predviđen za 19:00 sati.

Cijena uključuje:
Prijevoz turističkim autobusom visoke klase, troškovi pratitelja putovanja, lokalnog vodiča u Klagenfurtu, svi razgledi prema programu, troškovi organizacije i izvedbe programa.

Cijena ne uključuje:

Ulaznica za Minimundus: 11,00 € -odrasli, 6,00 € -djeca 6-15 godina (informativna cijena ulaznica),  troškovi vlastite potrošnje

Informacije i rezervacije: info@conte-adriatic.com

Mogućnost plaćanja u 2 rate (180 kn+180 kn).

Prva rata po potpisivanju ugovora.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.