Advent u Zagrebu i Božićna priča Salaj

Advent u Zagrebu i Najljepša Božićna čarolija Salaj, 23.12.2023. Dobrodošli u svijet božićne čarolije, svijet koji spaja ljude, gdje će više od 4 500 000 lampica zagrijati srca malih i velikih.

Polazak iz Zadra u 06:45 h, dolazak u Zagreb oko 10.30.

Advent Zagreb donosi  radost i toplinu. Okićeni grad, brojni štandovi, svugdje ćete se moći zagrijati uz šalicu vruće čokolade, punča, toplih napitaka, uživajte u mirisima i okusima cimeta, lokalnim delicijama i prepustite se ritmu blagdanske glazbe.

Brojne su lokacije za pravi božićni ugođaj. Ledeni park, advent na Zrinjevcu, Fuliranje na Strossmayerovom trgu, Advent na trgu…

Drvene adventske kućice, tisuće i tisuće lampica, drveni orašari,čarobni parkovi, umjetničke instalacije, ukrašene jelke, zabavna božićna glazba i mnoštvo nasmiješenih lica svih generacija – ovo je Advent na špici, gradskim punktovima koji postaju mjesta okupljanja na otvorenom za sve posjetitelje željne dobre zabave i tog predivnog adventskog raspoloženja.

Slobodno vrijeme u Zagrebu kako biste se prepustili uživanju, mirisu medenjaka i kuhanog vina, blagdanskog ugođaja na ulicama glavnog grada te brojnim iznenađenjima i glazbenom programu. Ugođaj na Zrinjevcu i tradicija blagdana u jednom od najljepših parkova, Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost, Advent na Griču i još puno zanimljivih kutaka, ulica i blagdanskog ugođaja.

Polazak za Salaj oko 15. 20. h. Planirani dolazak na imanje Salaj oko 16.15.
Slobodno vrijeme i samostalni razgled, više od 4 500 000 lampica i Božićna čarolija na imanju obitelji Salaj. Njihova priča se proteže kroz više od dva desetljeća, gdje se stvarnost isprepliće s maštovitim svjetlosnim prikazima. Tri generacije obitelji Salaj posvećeno i s ljubavlju ulažu napor kako bi Božićna Čarolija svjetla svake godine postala sve spektakularnija, stvarajući ne samo predivan prizor, već i jedinstveno iskustvo koje spaja ljude. Imanje se pretvara u svjetlosno carstvo, a tu su nove skulpture i dekoracije. Božićne jaslice i prezentacija groba Isusa smještenog u starom kamenolomu iz 1905. godine. Djeca će se moći fotografirati s Djedom Božićnjakom i provesti nezaboravan trenutak s njim.

Tu je i gastronomska čarolija. Raznovrsna hrana i pića u toplom i ugodnom okruženju.

Polazak iz Grabovnice oko 18.15 h.

Dolazak u Zadar se očekuje u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi: 60,00€ (452,07 kn)

Cijena uključuje: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, putno osiguranje putnika, ulaznicu na imanje obitelji Salaj, voditelja putovanja, PDV.

Cijena ne uključuje hranu i piće.

Prijave i rezervacije na: [email protected]
Mob. +385 98 18 321 89

Prijave se primaju do 10.12.2023.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.